Loading...
Laden Evenementen

Ook dit keer houden we het in Natuurboerderij De Brinkhorst te Amersfoort. We zijn blij met de locatie. Onze deelnemers geven steeds weer aan dat ze het een fijne plek vinden. Wij zijn ook blij met de plezierige en gezellige sfeer die er in onze bijeenkomsten heerst.

In onze vorige meeting hebben we vachten gesorteerd en zeepjes gevilt.

Zo leuk om al die verschillende zeepjes bij elkaar te zien. Een deel is naar het winkeltje van De Brinkhorst gegaan. De Brinkhorst vond het reuze leuk dat er in een deel van de zeepjes wol van de eigen schapen was verwerkt. Ook hebben we voor het eerst een show en tell gedaan. De show en tell in combinatie met de kennismakingsronde houden we er in. Of we de volgende keer weer vachten sorteren? Dat weten we op dit moment nog niet.

Dit keer wordt de activiteit ‘kaarden en kammen’. Wat is het verschil en wanneer is het slim om te kaarden, wanneer om te kammen. Je kunt de beide technieken uitproberen. We blijven natuurlijk spinnen en uitwisselen.

Je bent van harte welkom!

Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname. Verdere informatie krijg je tijdig voor de bijeenkomst zelf. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Wij gaan er weer met jullie een aantrekkelijke bijeenkomst van maken.

Ga naar boven