Landelijke spindag

Uitnodiging Landelijke Spindag 31 Oktober 2021

 

Beste leden,

Bij deze willen we jullie uitnodigen voor de Landelijke Spindag 2021 op 31 Oktober 2021.

Doormiddel van een enquête hebben jullie ons laten weten dat het jullie voorkeur heeft dit jaar, naast een online meeting, ook een fysieke bijeenkomst te organiseren, mits dit is toegestaan binnen het reglement van het RIVM.

Wij hebben bij verschillende locaties geïnformeerd over passende mogelijkheden.

De fysieke bijeenkomst van de Landelijke Spindag 2021 zal plaatsvinden op zondag, 31 Oktober 2021 tussen 9:30 – 17:00 uur bij het

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum te Zeist Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist www.woudschoten.nl

De kosten voor de bijeenkomst zullen 50 Euro per persoon bedragen, waarbij een heerlijke lunch en koffie of thee tijdens de bijeenkomst zijn inbegrepen.

Op dit moment kunnen we 80 plekken voor deze dag aanbieden. Als we meer aanmeldingen van jullie ontvangen, kunnen we met het conferentiecentrum overleggen om meer ruimtes te huren.

Voor het mogen bijwonen van de bijeenkomst gelden de regels van het RIVM, wat betekend dat er een bewijs van vaccinatie of negatieve test voor toegang gevraagd zal worden. Bij klachten zal deelname niet mogelijk zijn. Als je door corona verhinderd bent, krijg je je inschrijfgeld terug.

Aan het programma en de verschillende activiteiten wordt op dit moment nog gewerkt. Er zullen dit jaar plenaire activiteiten en een markt zijn, maar geen workshops, zodat ook online in volle teugen kan worden meegenoten.

Graag ontvangen we jullie aanmelding via de mail aan info@landelijkespingroep.nl, onderwerp: aanmelding LSG Spindag 2021. Zet in de mail je voor- en achternaam en laat ons ook weten of je een vegetarische lunch wilt of wanneer er met een ander dieet rekening gehouden moet worden.

Maak het bedrag van 50 Euro over naar rekening:
T.n.v.: Landelijke Spingroep
Rekeningnummer: NL40INGB0006949835
O.v.v.: Spindag 2021, Naam van het lid dat naar de bijeenkomst komt

Wij zullen je een ontvangstbevestiging via de mail sturen. Let op! Je aanmelding is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. De sluiting van inschrijving staat genoteerd op zondag 17 Oktober 2021.

Wil jij op onze bijeenkomst staan als winkelier? Neem dan contact op met info@landelijkespingroep.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

Ontvangen we meer dan 80 aanmeldingen, dan gaan we in gesprek met Woudschoten en zetten je aanmelding op een wachtlijst. Ook hierover sturen we je een berichtje.

Bij het conferentiecentrum is het ook mogelijk een kamer te huren voor of na de Spindag. Deze kan je zelf via hun website boeken en afrekenen, nadat je van ons de bevestiging van je aanmelding hebt ontvangen.

We hopen dat jullie net zo naar de Spindag 2021 uitkijken als wij, fysiek of online vanuit je eigen huiskamer. We zullen er in ieder geval iets leuks & gezelligs van maken!

Als jullie vragen hebben, stuur ze gerust naar info@landelijkespingroep.nl. We hopen ze allemaal binnen een dag of twee te kunnen beantwoorden.

 

Met hartelijke groet,
Het bestuur

 

Meer nieuws