Spinvakantie Zuid-Limburg 2022

Gedurende een langweekend kun je samen wol spinnen. Vanaf donderdag tot en met maandag, langer blijven mag. Vrijdag is er een wandeling door een natuurgebied. Wij gaan naar een schaapskooi en je kunt wol meenemen. Zaterdag en zondag staat in het teken samen relaxen en spinnen en wol verven. We starten om 11 uur. Neem je eigen wol, recepten en benodigdheden mee om te kunnen verven.

Iedereen is welkom als je maar wol kunt spinnen of dat meekomt met een wol spinner als partner of vriend(in). Neem je eigen spinnewiel, wol, stoel en kleine tafel mee en dan ben je van harte welkom. Kom je meerdere dagen neem dan een tent, caravan of camper mee of overnacht in een hotel. Je kunt ook overdag komen of één dag. Er is een zijn meerdere overkappingen en een grote pagodetent waar je gezamenlijk gebruik van kunt maken bij zon of regen of het atelier.

De locatie is aan/in het Erensteinerbos ook wel Anstelvallei genoemd op de heuvel tegen de bosrand, bij het meer en  kasteel Erenstein. Je kampeert midden in een natuurgebied dit is bij Iris in de tuin van 3000 m2 aan de bosrand. Of je logeert in een hotel of komt één dag.

Er worden workshops gegeven:

  • donderdag e-spinner maken van je eigen spinnewiel
  • maandag beschilderen van je eigen spinnewiel of klossen
  • dinsdag 2-traps wiel maken van je eigen spinnewiel

Vanaf donderdag 21 juli 2022 18.00 uur ben je welkom in onze tuin voor een gezellig treffen met wol spinliefhebbers. Je kunt ook op zaterdag of zondag een dag komen. Maandag om 13.00 uur sluit de camping. Wil je langer blijven geef het even aan.

Aanmelden kan via deze link

Meer nieuws